C Slatka tradicija

Sastojci
12 jaja
150 g mlevenog keksa
500 g čokolade
370 g C šećera u prahu
1,5 margarin
500 g C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokladna torta

Najsočnija čokoladna torta, prosto se topi u ustima.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiiti 1,5 margarin sa 370 g C šećera u prahu, 12 žumanaca, 150 g mlevenog keksa i 500 g rastopljene čokolade.

Posebno umutiti 12 belanaca i dodati smesi.

Podeliti smesu na 8 delova i od 4 peći 4 kore, ostala 4 idu za fil.

Filovati kora-fil-šlag.

I na kraju naravno ukrasiti sa šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najukusnija bude naravno ako se koriste C proizvodi!