C Slatka tradicija

Sastojci
4 kutije piškota
sok od maline (za natapanje piškota)
500 g malina
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
250 g C šećera u prahu
1 margarin
12 kašika šećera
200 g C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana

Cecina torta

Torta je divna, voćna i osvežavajuća.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Poređati 1 red piškota na dasku za tortu, prethodno natopljenim sokom od maline.

U šerpi skuvati mleko, u 1 šoljici ostaviti malo, u to ostavljeno mleko razmutiti C puding sa 12 kašika šećera.

U mleko koje vri dodati puding i kuvati dok se ne zgusne. Kada se fil skroz ohladi, dodati 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Mutiti mikserom.

Na poređane piškote namazati sloj fila, zatim poređati maline, pa opet sloj fila, zatim još jedan red natopljenih piškota,pa opet red fila, maline, pa fil.

Umutiti 200 g C šlaga i filovati tortu. Služiti hladnu iz frižidera.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata