Početna > Recepti > Recepti za torte > Brza torta
Sastojci
gotove žute kore
1 l mleka
3 C pudinga
300 g C šlaga
300 ml kisele vode
2 ceđene pomorandže
200 g C šlaga za dekoraciju
orasi, C kokos i čokolada
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U 1 l mleka staviti 6 kašika šećera, pa kada provri zakuvati C puding od vanile.
Kada počne da se zgušnjava skloniti sa vatre, pa zatim u ohlađen dodati 200 g maslaca sobne temperature.
Sjediniti sa filom, potom umutiti 300 g C šlaga sa 300 ml kisele vode.
Gotove žute kore natopiti sa 2 ceđene pomorandže.
U fil može da se dodaju seckani orasi ili C kokos i bela mlečna čokolada, tako bude ukusna kao rafelo torta.
Namazati kore žutim filom, pa C šlag i sve tako dok ne potrošimo materijal.
Filove na kraju ukrasiti sa 200 g C šlaga.
Možete dekorisati sa kugilcama, šarenim mrvicama, po želji.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Tortu je najbolje praviti jedan dan ranije, a ukoliko vam se baš žuri stavite bar 2 sata u frižider da se ohadi i stegne.