C Slatka tradicija

Sastojci
gotove žute kore
1 l mleka
3 C pudinga
300 g C šlaga
300 ml kisele vode
2 ceđene pomorandže
200 g C šlaga za dekoraciju
orasi, C kokos i čokolada

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka

Brza torta

Brza torta sa C pudingom i C šlagom i gotovim svetlim korama.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1 l mleka staviti 6 kašika šećera, pa kada provri zakuvati C puding od vanile.

Kada počne da se zgušnjava skloniti sa vatre, pa zatim u ohlađen dodati 200 g maslaca sobne temperature.

Sjediniti sa filom, potom umutiti 300 g C šlaga sa 300 ml kisele vode.

Gotove žute kore natopiti sa 2 ceđene pomorandže.

U fil može da se dodaju seckani orasi ili C kokos i bela mlečna čokolada, tako bude ukusna kao rafelo torta.

Namazati kore žutim filom, pa C šlag i sve tako dok ne potrošimo materijal.

Filove na kraju ukrasiti sa 200 g C šlaga.

Možete dekorisati sa kugilcama, šarenim mrvicama, po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu je najbolje praviti jedan dan ranije, a ukoliko vam se baš žuri stavite bar 2 sata u frižider da se ohadi i stegne.