C Slatka tradicija

Sastojci
Fil:
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
200 g šećera
1 margarin
Prvi deo:
250 g mlevenog keksa
200 ml soka od pomorandže
75 g margarina
60 g C šećera u prahu
1 pakovanje jafa keksa
1 veće pakovanje bebi piškota
Dekoracija:
300 g C šlaga
150-200 ml hladne vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Bingo torta

Kremasto i idealno za klince.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
Skuvati puding i ostaviti da se ohladi. Kada je hladan izmiksirati ga sa margarinom.

Prvi deo:
Izmešati margarin i šećer, pa dodati mleveni keks. Mešati uz lagano dodavanje soka dok se ne dobije smesa srednje tvrda.

Ređanje:
Na tacnu formirati željeni oblik sa prvim delom, staviti deo fila, pa bebi piškote, deo fila, Jafa i celu tortu premazati filom.

Ostaviti je da se malo prohladi pa je dekorisati C šlagom.

Šlag umutiti sa vodom, u zavisnosti koja gustina vam je potrebna toliko se i vode dodaje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ja pravim dan ranije da bi sve lepo upilo i omekšalo, pošto bebi piškote i jafu ne natapam u sok. Torta može da se pravi i danas za danas, ali tada mora da se malo na natope u sok.