C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
4 C pudinga vanila
250 g margarina
400 g lomljenog keksa
100 g C šlaga
12 kašika šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slavica

Bezimena torta

Lak recept.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Od 1 l mleka odvojiti jednu čašu mleka da se razmuti puding.

Sipati u šerpu ostatak mleka i odmah staviti 12 kašika šećera, i to staviti na srednjoj vatri da lagano ključa.

Kada baci ključ sipati puding razmućen prethodno sa mlekom i neprestano mešati dok se ne zgusne puding tj.skuvati.

Kada se skuvao puding, šerpa se pomeri sa kraja na šporet i ubaci margarin, meša se neprekidno dok se ne otopi.

Kada se otopi margarin, ubaci se lomljeni keks i lepo promeša.

Skine se sa vatre i odmah se oblikuje torta po želji.

Kada se torta ohladi premažite sa C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukusna je i nije mnogo slatka, može se jesti svakog dana.