burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Bezimena torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

1 l mleka

4 C pudinga vanila

250 g margarina

400 g lomljenog keksa

100 g C šlaga

12 kašika šećera

Bezimena torta

Koraci pripreme

Od 1 l mleka odvojiti jednu čašu mleka da se razmuti puding.

Sipati u šerpu ostatak mleka i odmah staviti 12 kašika šećera, i to staviti na srednjoj vatri da lagano ključa.

Kada baci ključ sipati puding razmućen prethodno sa mlekom i neprestano mešati dok se ne zgusne puding tj.skuvati.

Kada se skuvao puding, šerpa se pomeri sa kraja na šporet i ubaci margarin, meša se neprekidno dok se ne otopi.

Kada se otopi margarin, ubaci se lomljeni keks i lepo promeša.

Skine se sa vatre i odmah se oblikuje torta po želji.

Kada se torta ohladi premažite sa C šlagom.

Naši proizvodi

Bezimena torta

Koraci pripreme

Od 1 l mleka odvojiti jednu čašu mleka da se razmuti puding.

Sipati u šerpu ostatak mleka i odmah staviti 12 kašika šećera, i to staviti na srednjoj vatri da lagano ključa.

Kada baci ključ sipati puding razmućen prethodno sa mlekom i neprestano mešati dok se ne zgusne puding tj.skuvati.

Kada se skuvao puding, šerpa se pomeri sa kraja na šporet i ubaci margarin, meša se neprekidno dok se ne otopi.

Kada se otopi margarin, ubaci se lomljeni keks i lepo promeša.

Skine se sa vatre i odmah se oblikuje torta po želji.

Kada se torta ohladi premažite sa C šlagom.

Autor

Slavica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept