C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
3 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
300 ml mleka
200 g čokolade za kuvanje
300 g C šlag
+ 200 g C šlag za ukrašavanje
600 ml gazirana voda
1 margarin
1 pakovanje korice za rozen tortu
15 kašika C šećera u prahu
2 C vanilina šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag univerzalni Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Beli anđeo

Kremasto, ukusno, prelepo.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
Staviti u šerpu mleko sa C šećerom u prahu da se kuva, ubaciti 2 C vanilin šećera, 300 ml mleko i 3 C pudinga, izmešati i skuvati puding.

Kada se zgusne ubaciti 200 g bele čokolade i margarin, povremeno mešati da se ohladi.

Dok se hladi umutiti C šlag (ja stavim sve od jednom svih 500 g).

Kada se fil ohladi dodati 3 kašike šlaga i mikserom umutiti fil da se sjedini, a i lakše se maže na korice.

Na tacnu za tortu ređati koru, pa fil, pa šlag i sve tako redom.

Ukrasiti po želji.

Komentari potrošača:

14.04.2020
Divna je pravila sam je

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je sačekati da se fil dobro ohladi, ja na primer ako pravim uveče - fil skuvam ujutru.
I preko noći kad odstoji torta baš lepo upiju korice.