C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za rozen tortu
1 l slatke pavlake
1 margarin
1 kesica C šećera u prahu
1 l mleka
4 C pudinga ukus slatke pavlake
250 g C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Beli anđeo

Lako brzo i veoma ukusno.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20-25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati puding. Kada se prohladi dodati u već razrađeni margarin i mutiti.

U drugu činiju umutiti slatku pavlaku.

Filovati koru filom od pudinga, pa zatim slatkom pavlakom i tako redom dok imate korice.

Na kraju tortu ukrasiti C šlagom.

Komentari potrošača:

11.11.2019
Odlična imala sam priliku da je probam!

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata