Početna > Recepti > Recepti za torte > Beli anđeo
Sastojci
3 C pudinga od vanile
2 C vanilin šećera
400 g C šlaga
10 kašika šećera
1 margarin
200 g kisele pavlake
400 g kisele vode
1 l mleka
200 g C šećera u prahu
1 bela čokolada
rozen kore
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jadranka
Vreme pripreme: > 60 minuta.
Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Skuvati u mleku C puding sa 10 kašika šećera. Dok je topao dodati belu čokoladu.
Kada se ohladi dodati umućen margarin sa 200 g C šećera u prahu, 200 g kisele pavlake.
C šlag umutiti sa kiselom vodom, pa pola staviti u prethodni fil, a pola ostaviti za odozgo.
Rozen kore mazati filom, a na kraju ukrasiti šlagom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Najbolje je tortu napraviti dva dana ranije da se lepo stegnu sastojci i da kore lepo upiju fil.