C Slatka tradicija

Sastojci
3 C pudinga od vanile
2 C vanilin šećera
400 g C šlaga
10 kašika šećera
1 margarin
200 g kisele pavlake
400 g kisele vode
1 l mleka
200 g C šećera u prahu
1 bela čokolada
rozen kore

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šlag univerzalni Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jadranka

Beli anđeo

Ukusna i lepa torta, podseća na sladoled.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati u mleku C puding sa 10 kašika šećera. Dok je topao dodati belu čokoladu.

Kada se ohladi dodati umućen margarin sa 200 g C šećera u prahu, 200 g kisele pavlake.

C šlag umutiti sa kiselom vodom, pa pola staviti u prethodni fil, a pola ostaviti za odozgo.

Rozen kore mazati filom, a na kraju ukrasiti šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je tortu napraviti dva dana ranije da se lepo stegnu sastojci i da kore lepo upiju fil.