C Slatka tradicija

Sastojci
kore za rozen tortu
400 g C šlaga
4 C pudinga od slatke pavlake
250 g margarina
200 g šećera
200 g bele čokolade
200 g mleka u prahu
1 l mleka

Naši proizvodi
Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Beli anđeo

Ukusan i mekan, topi se u ustima.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati mleko, dodati šećer, razmućen C puding.

U prohlađen fil dodati margarin, mleko u prahu i iseckanu čokoladu, sve dobro umutiti.

Posebno umutiti C šlag.

Filovati: kora - fil - kora - C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata