C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
300 g šećera
300 g mlevenih oraha
6 kašika brašna
250 g C šećera u prahu
375 g margarina
1 l mleka
2 C puding čokolada
4 kašike C čvrstina
250 g čokolade za kuvanje
3 C vanilin šećera
125 g maslaca
200 g pečenih mlevenih lešnika
500 g C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding čokolada Vanilin šećer Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Beli Anđeo

Božanstvena, kremasta i preukusna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti 5 belanca sa 10 kašika šećera, 100 g mlevenih oraha i 2 kašike brašna. Ispeći 3 kore.

Fil 1:
15 žumanca kuvati na pari sa 250 g C šećera u prahu. Kada se ohladi dodati 250 g margarina i 1 C vanilin šećer.

Fil 2:
Skuvati krem, u 1 l mleka koje vri dodati šećer, 2 C pudinga od čokolade, 4 kašike C čvrstina.

Kada se ohladi dodati 250 g čokolade, 125 g margarina i 125 g maslaca.

Filovati: korica-fil1-fil2-posuti lešnikom-šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata