C Slatka tradicija

Sastojci
500 g C šlaga u prahu
600 ml kisele vode iz frižidera
300 g mlevenog keksa
300 g voća ili sečenih krem bananica
150 g turskog keksa
2 kesica C vanilinog šećera
2 kašike C kakao praha
200 g C šlaga u prahu
150 ml kisele vode

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Azarijin slatki san

Nešto ukusno, sladno i brzo.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 500 g C šlaga sa hladnom kiselom vodom, dodati C vanilin šećer i podeliti na 3 dela.

U prvi deo staviti mleveni keks i C kakao, i tu smesu staviti na tacnu i rasporediti da bude kora.

U drugu deo stavite voće i naređajte preko kore sa keksom.

U poslednji deo C šlaga staviti izlomljen turski keks, njega staviti preko voćnog dela.

Ohladiti u frižideru 2 sata.

Kada se torta ogladi izvaditi iz pleha. Ukrasiti sa izlupanim C šlagom i torta je spremna za serviranje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

C šlag je preukusan i po meni tamam sladak, ko želi i ko voli može dodati C šećer u prahu po ukusu.
Koristila sam okrugli pleh sa koga se skidaju stranice, prečnika 24 cm.