C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
2x150 g C kokosa
150 g mlevenih oraha
1 l mleka
8 kašika oštrog brašna
800 g šećera
10 kašika C šećera u prahu
1 margarin
3 lista C oblande
300 g C šlaga
350 ml kisele vode
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Oblande Šlag univerzalni Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblanda torta

Ekstra torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 5 belanaca sa 200 g šećera, dodati 150 g C kokosa, rasporediti po listu oblande na rupičasti deo i peći 15 min na 180 stepeni.

Napraviti na isti način još jednu koru.

Treću koru isto praviti, samo umesto kokosa staviti orahe.

U mleku skuvati žumanca sa 200 g šećera, brašna i ostaviti da se hladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, C vanilin šećerom i ohlađenim filom.

Filovanje: kora kokosa, fil, kora oraha, fil, kora kokosa, fil.

Umutiti C šlag sa kiselom vodom i tortu ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata