C Slatka tradicija

Sastojci
Patišpan
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
Preliv
2 čaše od jogurta (2 dl) šećera
1,5 čaše vode
1 C vanilin šećer
Fil
1 kg voća
10 kašika šećera
2 C pudinga od vanile
2 C šlaga

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Žele voćni kolač

Lako se priprema, osvežavajući je za letnje dane.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pripremiti dublju tepsiju (đuvečar) klasične veličine i ispeći patišpan.

Preliti prohlađenim prelivom.

Skuvati fil: voće sa šećerom da omekša pa ukuvati sa C pudingom.

Fil preliti na patišpan.

Ohlađen kolač prekriti sa 2 umućena C šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Doro rashladiti u frižideru i služiti.