Početna > Recepti > Recepti za kolače > Trobojni kolač
Sastojci
12 jaja
5 kašika šećera
1 C puding vanila
1 C puding čokolada
1 C puding jagoda
Fil:
1 l mleka
12 kašika šećera
100 g čvrstina
3 kašike brašna
2 C vanilin šećera
1/2 margarina
Glazura:
200 g čokolade
C šlag za ukrašavanje
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
1 kora:
Umutiti 4 belanca, kada se umuti dodati 5 kašika šećera, dodati žumanca i umutiti dodati 1 C puding od vanile i ispeći koru.
Tako peći i drugu i treću koru sa različitim pudingom.
Sve tri kore će biti različite boje.
Fil:
1 l mleka prokuvati sa 12 kašika šećera i 2 C vanilin šećera, dodati 100 g C čvrstina pomešano sa 3 kašike brašna i pola margarina.
Glazura:
Otopite 200 g čokolade sa malo margarina i prelijte preko kolača.
Kada se glazura stegne može se ukrasiti C šlagom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Složeni kolač stavite u frižider da se stegne. Pre iznošenja na sto, kolač pospite dekorativnim mrvicama po želji.