C Slatka tradicija

Sastojci
12 jaja
5 kašika šećera
1 C puding vanila
1 C puding čokolada
1 C puding jagoda
Fil:
1 l mleka
12 kašika šećera
100 g čvrstina
3 kašike brašna
2 C vanilin šećera
1/2 margarina
Glazura:
200 g čokolade
C šlag za ukrašavanje

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Puding sa ukusom jagode Vanilin šećer Čvrstin Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Trobojni kolač

Ukusan kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

1 kora:
Umutiti 4 belanca, kada se umuti dodati 5 kašika šećera, dodati žumanca i umutiti dodati 1 C puding od vanile i ispeći koru.

Tako peći i drugu i treću koru sa različitim pudingom.

Sve tri kore će biti različite boje.

Fil:
1 l mleka prokuvati sa 12 kašika šećera i 2 C vanilin šećera, dodati 100 g C čvrstina pomešano sa 3 kašike brašna i pola margarina.

Glazura:
Otopite 200 g čokolade sa malo margarina i prelijte preko kolača.

Kada se glazura stegne može se ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Složeni kolač stavite u frižider da se stegne. Pre iznošenja na sto, kolač pospite dekorativnim mrvicama po želji.