C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
2 kašike šećera
300 g C šlaga
600 ml mleka
1 čaša kisele pavlake
mleveni keks
mlevena čokolada

Naši proizvodi
Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Biljana

Sladoled

Sladoled sa C šlagom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umititi šlag i mleko mikserom, pa umešati ručno kiselu pavlaku.

Posebno umutiti jaja i šećer, pa sjediniti obe smese.

Podeliti sladoled u posude i po želji staviti mleveni keks, mlevenu čokoladu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je servirati posle 2 sata hlađenja. Preliti neim prelivom ili topljenom čokoladom.