C Slatka tradicija

Sastojci
Za testo:
250 g mlevenog keksa
100 g margarina
2 kašike ruma
Za I krem:
7 dl mleka
2 C pudinga od vanile
5 kašika šećera
2 C vanilin šećera
100 g margarina
200 g sitnog sira
Za II krem:
7 dl mleka
2 C pudinga od čokolade
5 kašika šećera
100 g margarina
200 g sitnog sira
50 g čokolade za kuvanje
C šlag

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Puding čokolada Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Puding kolač C

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Otopiti margarin dodati keks i rum dobro izmešati i staviti smesu u pleh zatim poravnati.

Za 1 krem skuvati puding i ohladiti, margarin penasto umutiti sa šećerom i vanilin šećerom umesati pudin i sir.

Za 2 krem skuvati puding i ohladiti, margarin penasto umutiti sa šećerom umešati puding, sir i otopljenu čokoladu.

Na testo uzduž staviti jedan red svetlog i jedan red tamnog krema.

Odozgo staviti šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji ukrasiti čokoladnim mrvicama.