C Slatka tradicija

Sastojci
500 ml mleka
2 kesice C pudinga od čokolade
200 g šećera
125 g maslaca (margarina)
100 g C kokosovog brašna
300 g mlevenog keksa
200 g C šlaga
400 ml mleka (ili vode)

Naši proizvodi
Puding čokolada Kokosovo brašno Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Puding kolač

Ukusna kombinacija.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

C puding razmutiti sa 100 ml mleka. U preostalo mleko dodati šećer, zagrejati i zakuvati puding. Skloniti sa ringle, dodati maslac (margarin) i mešati da se otopi.

Zatim umesati i keks i C kokosovo brašno. Dobijenu smesu izručiti u kalup da se hladi (veličina kalupa 26cm).

Umutiti C šlag sa mlekom ili vodom i staviti na dobro ohlađenu koru.

Ukrasiti rendanom čokoladom.

Kad se šlag stegne, seći kolač i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata