C Slatka tradicija

Sastojci
posan keks
750 g margarina
250 g C šećera u prahu
250 g C pudinga od vanile
200 g C posnog šlaga
1/2 l turske kafe

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marica

Posni tiramisu

Veoma lagan i uvek miriše na leto.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U dublji pleh se poređa keks, raspoređen da se postupak ponovi u 3 reda i zatim se prelije kafom.

U 750 ml vode provrele ubaci se 200 g razmućenog C pudinga sa šećerom i sa malo vode.

Kada se ohladi doda se umućen margarin, dobro se umuti sa vodom posan C šlag.

Za drugi i treći red keksa, keks se ne preliva već se umače u kafu i ređa.

Puding, smesa, šlag, keks i tako redom.

Držati dugo pre služenja u frižideru.

.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Preporuka je da bi tiramisu bio jači i ukusniji, skuvati jaču tursku kaficu.