C Slatka tradicija

Sastojci
(mera čaše je 200 ml)
Kora:
3 čaše jogurta
2 čaše šećera
1 čaša ulja
1 čaša C kokosa
2 čaše brašna
3 kašike C kakaoa
2 kašičice C sode bikarbone
Dodatno:
9 kašika crnog dela eurokrema
500 ml slatke pavlake
(ili oko 250 g C šlaga + 250-300 ml vode)

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Kakao prah Soda bikarbona Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos nutela kolač

Ovo je čudo. Probajte ovaj kolač i videćete. Pravićete ga iznova i iznova. Tako divan, raj za vaše nepce.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiti jogurt i šećer, pa dodati ulje, C kokos i brašno pomešano sa C kakaom i C sodom bikarbonom.

Sve dobro sjediniti mikserom i peći u plehu dimenzija 35x25 cm na 180°C oko 25 minuta.

Pečenu koru prohladiti pa je premazati sa 5 kašika krema. Ostaviti da se skroz ohladi.

Umutiti šlag sa vodom (ili ako koristite slatku pavlaku umutite nju).

U umućen šlag dodajte 4 kašike krema i umutite.

Umucen fil premazati preko kore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Na početku malo rastopite krem da bi ste ga lakše koristili. Možete u posudu staviti vrelu vodu, pa u tu posudu staviti krem koji je u svojoj posudi. Ostaviti par minuta.