C Slatka tradicija

Sastojci
3 čoko korice
200 ml čokoladnog mleka
3 C eskimko sladoleda od čokolade
400 ml hladnog mleka
500 ml slatke pavlake
300 g čokolade za kuvanje
250 g C šlaga

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom čokolade Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Čokoladno čudo

Najlepša čoko torta koja se topi u ustima.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Slatku pavlaku ugrejati, ne sme da proključa, pa ubaciti 300 g čokolade da se otopi.

Ostaviti da se ohladi, pa umutiti mikserom. To je fil 1.

3 kesice C eskimka od čokolade umutiti se 400 ml mleka. To je fil 2.

Koricu poprskati čokoladnim mlekom, premazati fil 1, pa fil 2.

Onda opet korica, poprskati čokoladnim mlekom pa fil 1,fil 2. Tako i sa trećom koricom.

Dekorisati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata