C Slatka tradicija

Sastojci
kore za rozen tortu
2 C pudinga od vanile
6 kašika šećera
1 l mleka
200 g bele čokolade
200 g mleka u prahu
250 g margarina
100 g C šećera u prahu
500 g slatke pavlake ili 400 g C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Beli anđeo

Beli anđeo je predivna torta, kremasta za svaku priliku, za rođendan, slave. Lako, jednostavno, kremasto!

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati 2 C pudinga sa 6 kašika šećera u 1 l mleka.

Odmah dodati 200 g bele čokolade i 200 g mleka u prahu.

Posebno umutiti 250 g margarina i 100 g šećera u prahu i dodati u puding kada se malo ohladi.

Umutiti slatku pavlaku ili šlag i ređati koru, pa puding, pa slatka pavlaka, pa opet kora dok se ne potroši sav materijal.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dan ranije napravite da se lepo stegne i uživajte u kremastoj torti!