C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
9 jaja
9 kašika C šećera u prahu
8 kašika brašna
2 kašike C kakao
2 kašike C griza
C prašak za pecivo
Sirup:
300 ml vode
200 g šećera
2 C vanilin šećera
Fil:
2 C pudinga od vanile
5 kašika brašna
15 kašika šećera
margarin
100 g C šećera u prahu
100 g C šlaga
Glazura:
150 g bele čokolade
malo ulja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah Pšenični griz Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bele kocke

Kremast i sočan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Za koru:
Umutiti belanca, dodati šećer, brašno, C griz, C kakao, C prašak za pecivo.

Sirup:
Skuvati vodu, šećer, C vanilin šećer

Fil:
U hladno mleko dodati šećer, C puding, brašno.

Posebno umutiti margarin i šećeri sastaviti sa hladnim filom i sve zajedno umutiti sa C šlagom

Glazura:
Čokoladu dodati u ulje i sjediniti, na tihoj vatri.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Vruću koru preliti sa mlakim sirupom.