0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
10 kg paradajza
10 g C vinobrana
5 g C konzervansa
soli po ukusu
Paradajz oprati i iseći na kriške, pa samleti na mašini za mlevenje mesa.
Dodati C vinobran, C konzervans, posoliti po ukusu i dobro izmešati.
Ostaviti da odstoji 12 sati.
Povremeno promešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
Sipati u oprane i sterilisane staklene flaše, dobro zatvoriti i odložiti u ostavu.
Paradajz oprati i iseći na kriške, pa samleti na mašini za mlevenje mesa.
Dodati C vinobran, C konzervans, posoliti po ukusu i dobro izmešati.
Ostaviti da odstoji 12 sati.
Povremeno promešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
Sipati u oprane i sterilisane staklene flaše, dobro zatvoriti i odložiti u ostavu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.