burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Mleveni paradajz za zimu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

10 kg paradajza

10 g C vinobrana

5 g C konzervansa

soli po ukusu

Mleveni paradajz za zimu

Koraci pripreme

Paradajz oprati i iseći na kriške, pa samleti na mašini za mlevenje mesa.

Dodati C vinobran, C konzervans, posoliti po ukusu i dobro izmešati.

Ostaviti da odstoji 12 sati.

Povremeno promešati kako bi se svi sastojci sjedinili.

Sipati u oprane i sterilisane staklene flaše, dobro zatvoriti i odložiti u ostavu.

Naši proizvodi

Mleveni paradajz za zimu

Koraci pripreme

Paradajz oprati i iseći na kriške, pa samleti na mašini za mlevenje mesa.

Dodati C vinobran, C konzervans, posoliti po ukusu i dobro izmešati.

Ostaviti da odstoji 12 sati.

Povremeno promešati kako bi se svi sastojci sjedinili.

Sipati u oprane i sterilisane staklene flaše, dobro zatvoriti i odložiti u ostavu.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept