burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme60+ min

tezina pripreme Lako

broj porcija40

Mleveni paradajz

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
60+ min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
40

Sastojci

Sastojci:

10 kg Paradajza

8 kašika Soli

5 kašika Šećera

2 kesica C Konzervans

1 kesica C Vinobran

Mleveni paradajz

Recept za paradajz sok koji se ne kuva, a zimi se savršeno slaže uz bilo koji doručak.

Koraci pripreme

Priprema povrća:

Paradajz oprati, očistiti i iseći na kriške. Potom samleti u blenderu.

Dalji postupak:

Sipati u veću šerpu ili lonac. Dodati soli, šećera, konzervans i vinobran. Sve promešati. Ostaviti da odstoji 24 časa ( za to vreme promešati 5- 6 puta).

Finalni postupak:

Nakon 24 časa, paradajz sok naliti u flaše i odložiti u ostavu.

Naši proizvodi

Mleveni paradajz

Recept za paradajz sok koji se ne kuva, a zimi se savršeno slaže uz bilo koji doručak.

Koraci pripreme

Priprema povrća:

Paradajz oprati, očistiti i iseći na kriške. Potom samleti u blenderu.

Dalji postupak:

Sipati u veću šerpu ili lonac. Dodati soli, šećera, konzervans i vinobran. Sve promešati. Ostaviti da odstoji 24 časa ( za to vreme promešati 5- 6 puta).

Finalni postupak:

Nakon 24 časa, paradajz sok naliti u flaše i odložiti u ostavu.

Autor

Sandra Stojiljković Cvetković
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept