burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija2

Mad krastavac

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
2

Sastojci

Sastojci

250 g Crvena ljuta paprika

250 g Krastavac

500 ml Voda

180 g Sirće 9%

1 kašika So

1/2 kašika Eritritol

1 g C Konzervans

2 komad Mirođija

Mad krastavac

Kad se krastavac naljuti

Koraci pripreme

Priprema zimnice

Operite povrće, papriku očistite od semenki. Iseckajte krastavac na tanke kolutove, a papriku na trakice

Pripremite tegle, operite ih i sterilišite.

Prvo stavite deo paprike, pa krastavac, pa opet papriku. Na kraju ubacite koju grančicu mirođije.

Prokuvajte vodu, sirće, so i eritritol. Kada provri, sklonite sa vatre i umešajte konzervans.

Prelijte povrće vrućim rastvorom, pokrijte tegle poklopcima i ostavite da se ohladi. Kada se ohlade, dobro zatvorite tegle i odložite ih na tamno i hladno mesto.

Naši proizvodi

Mad krastavac

Kad se krastavac naljuti

Koraci pripreme

Priprema zimnice

Operite povrće, papriku očistite od semenki. Iseckajte krastavac na tanke kolutove, a papriku na trakice

Pripremite tegle, operite ih i sterilišite.

Prvo stavite deo paprike, pa krastavac, pa opet papriku. Na kraju ubacite koju grančicu mirođije.

Prokuvajte vodu, sirće, so i eritritol. Kada provri, sklonite sa vatre i umešajte konzervans.

Prelijte povrće vrućim rastvorom, pokrijte tegle poklopcima i ostavite da se ohladi. Kada se ohlade, dobro zatvorite tegle i odložite ih na tamno i hladno mesto.

Autor

Vilen
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept