burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija6

Voćni puding kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
6

Sastojci

Kolač:

1 komad biskvitna kora

1 kesica krem puding sa ukusom vanile

250 g mešanog sitnog voća

75 g C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

450 ml mleka

Voćni puding kolač

Kolač sa mešanim voćem , pudingom i šlagom, bez kuvanja i pečenja !

Koraci pripreme

Korak 1

Biskvitnu koru preseći popreko na 3 dela, ili prema dimenziji kalupa koji imate iseći dve kore, a ostatak izdrobiti.
Umutiti krem puding sa 300ml mleka . U njega dodati iseckano voće po želji ( jagode, borovnice, kupine i kajsije).

Korak 2

Dodati i izdrobljen deo kore i sve dobro izmešati.
Kalup obložiti providnom folijom i na dno staviti 1/3 kore. Preko kore sipati izmešano voće , puding i mrvice od trećeg dela kore i lepo poravnati.

Korak 3

Na vrh staviti drugu trećinu kore , prekriti folijom i kolač ostaviti u frižideru da prenoći.

Korak 4

Umutiti šlag krem sa 150ml mleka .
Kolač izvaditi iz frižidera, skinuti foliju i izvrnuti ga na tacnu. Po vrhu premazati šlag kremom. U ostatak šlag krema dodati malo ispasiranih jagoda, ili kap crvene boje za kolače i dekorisati kolač. Na kraju po vrhu dodati i malo voća da bi izgledao još lepše.

Kolač je mek i penast , pa se pojede za tren oka.

Prijatno!

Naši proizvodi

Voćni puding kolač

Kolač sa mešanim voćem , pudingom i šlagom, bez kuvanja i pečenja !

Koraci pripreme

Korak 1

Biskvitnu koru preseći popreko na 3 dela, ili prema dimenziji kalupa koji imate iseći dve kore, a ostatak izdrobiti.
Umutiti krem puding sa 300ml mleka . U njega dodati iseckano voće po želji ( jagode, borovnice, kupine i kajsije).

Korak 2

Dodati i izdrobljen deo kore i sve dobro izmešati.
Kalup obložiti providnom folijom i na dno staviti 1/3 kore. Preko kore sipati izmešano voće , puding i mrvice od trećeg dela kore i lepo poravnati.

Korak 3

Na vrh staviti drugu trećinu kore , prekriti folijom i kolač ostaviti u frižideru da prenoći.

Korak 4

Umutiti šlag krem sa 150ml mleka .
Kolač izvaditi iz frižidera, skinuti foliju i izvrnuti ga na tacnu. Po vrhu premazati šlag kremom. U ostatak šlag krema dodati malo ispasiranih jagoda, ili kap crvene boje za kolače i dekorisati kolač. Na kraju po vrhu dodati i malo voća da bi izgledao još lepše.

Kolač je mek i penast , pa se pojede za tren oka.

Prijatno!

Autor

Sdjv
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i kolači"

Pošalji recept