burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija30

Voćni kolač sa rozen koricama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
30

Sastojci

Kore

1 pakovanje gotovih korica za rozen tortu

Voćni fil

450 g mešanog bobičastog voća (maline, jagode, kupine, borovnice)

4 kašika šećera

4 kašika vode

2 kesica C Puding sa ukusom jagode

100 ml vode

Puding fil

2 kesica C Puding sa ukusom vanilina

5 kašika šećera

600 ml mleka

Šlag

100 g C Šlag krem sa ukusom vanile

180 ml mleka

Voćni kolač sa rozen koricama

Bez pečenja, sa voćnim kremom i pudingom

Koraci pripreme

Priprema voćnog fila

Dve kesice pudinga od jagoda razmutiti u jedan decilitar vode. Voće pomešati sa 4-5 kašika šećera i 4 kašike vode i kuvati nekoliko minuta pa izblendirati u kašu. Zakuvati puding u voćnoj kaši.

Priprema puding fila

U 1 dl mleka razmutiti dve kesice pudinga od vanile i 4-5 kašika šećera, a pola litra mleka staviti na ringlu da provri. Puding od vanile zakuvati u mleku i skloniti sa vatre.
Poželjno je da oba fila spremite brzo jedan za drugim da bi korice filovali vrućim filovima.

Filovanje

Filujte naizmenično: jednu koricu voćnim filom, a sledeću koricu pudingom. Navedene količine su za tri reda voćnog fila i tri reda pudinga, odozgo ide korica (sedma po redu). Ostaviti kolač da se ohladi i korice slepe pa odozgo nafilovati umućenim šlag kremom.

Naši proizvodi

Voćni kolač sa rozen koricama

Bez pečenja, sa voćnim kremom i pudingom

Koraci pripreme

Priprema voćnog fila

Dve kesice pudinga od jagoda razmutiti u jedan decilitar vode. Voće pomešati sa 4-5 kašika šećera i 4 kašike vode i kuvati nekoliko minuta pa izblendirati u kašu. Zakuvati puding u voćnoj kaši.

Priprema puding fila

U 1 dl mleka razmutiti dve kesice pudinga od vanile i 4-5 kašika šećera, a pola litra mleka staviti na ringlu da provri. Puding od vanile zakuvati u mleku i skloniti sa vatre.
Poželjno je da oba fila spremite brzo jedan za drugim da bi korice filovali vrućim filovima.

Filovanje

Filujte naizmenično: jednu koricu voćnim filom, a sledeću koricu pudingom. Navedene količine su za tri reda voćnog fila i tri reda pudinga, odozgo ide korica (sedma po redu). Ostaviti kolač da se ohladi i korice slepe pa odozgo nafilovati umućenim šlag kremom.

Autor

Sladjana1967kg
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i kolači"

Pošalji recept