0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
15
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
4 belanca
200 g C šećera u prahu
200 g C kokosa
1 jaje
100 g C šećera u prahu
100 g margarina
2 rebra čokolade
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, dodati C kokos, izmešati.
Kašičicom vaditi puslice, ređati u namazan pleh posut brašnom i peći na 100 stepeni 1 sat. 
Na pari skuvati jaje i šećer, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi. 
Umutiti margarin sa ohlađenim filom. 
Po dve puslice spajati filom. 
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, dodati C kokos, izmešati.
Kašičicom vaditi puslice, ređati u namazan pleh posut brašnom i peći na 100 stepeni 1 sat. 
Na pari skuvati jaje i šećer, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi. 
Umutiti margarin sa ohlađenim filom. 
Po dve puslice spajati filom. 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.