0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
2 kašike meda
200 g brašna
1 jaje
100 g šećera
1/2 kašičice C sode bikarbone
100 g putera
500 ml mleka
1 kesica C pudinga sa ukusom vanile
2 kesice C vanilin šećera
100 g čokolade
500 g jagoda
200 ml slatke pavlake
par kapi crvene prehrambene boje
3 kašike šećera
Sipati brašno u posudu za mešenje, dodati omekšali puter, jaje, šećer, C sodu bikarbonu i 2 kašike ugrejanog meda. 
Umesiti testo. Razvući testo oklagijom na pobrašnjenu površinu, pa okruglom modlom izvaditi krugove. 
Svaki kalup za mini tart obložiti testom. Staviti u zagrejanu rernu da se peče oko 10 minuta na 180 stepeni. 
Kada su pečeni izvaditi ih iz kalupa i svaki tart premazati pomoću četkice istopljenom čokoladom.
Staviti 300 ml mleka da se kuva sa šećerom i C vanilin šećerom. 
U 200 ml razmutiti C prašak za puding pa ukuvati puding. Odmah tako vruć puding sipati u tart. Ostaviti da se malo ohladi.
Jagode iseckati, pa poređati preko prohlađenog pudinga (nije potrebno da se skroz ohladi). 
Umutiti C šlag, sipati par kapi crvene prehrambene boje pa ukrasiti tart po želji.
Sipati brašno u posudu za mešenje, dodati omekšali puter, jaje, šećer, C sodu bikarbonu i 2 kašike ugrejanog meda. 
Umesiti testo. Razvući testo oklagijom na pobrašnjenu površinu, pa okruglom modlom izvaditi krugove. 
Svaki kalup za mini tart obložiti testom. Staviti u zagrejanu rernu da se peče oko 10 minuta na 180 stepeni. 
Kada su pečeni izvaditi ih iz kalupa i svaki tart premazati pomoću četkice istopljenom čokoladom.
Staviti 300 ml mleka da se kuva sa šećerom i C vanilin šećerom. 
U 200 ml razmutiti C prašak za puding pa ukuvati puding. Odmah tako vruć puding sipati u tart. Ostaviti da se malo ohladi.
Jagode iseckati, pa poređati preko prohlađenog pudinga (nije potrebno da se skroz ohladi). 
Umutiti C šlag, sipati par kapi crvene prehrambene boje pa ukrasiti tart po želji.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.