0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g šećera
200 ml vode
125 g margarina
1/2 kilograma keksa
100 g mlevenog kikirikija
100 ml mleka
150 g šećera
125 g margarina
200 g mleka u prahu
100 g C kokosa
Istopiti 300 g šećera i 200 ml vode, pa dodati 125 g margarina, 1/2 kilograma keksa i 100 g mlevenog kikirikija. 
Kada se malo prohladi, rastanjiti u malo dublji pleh.
Sve sastojke za premaz istopiti, lepo sjediniti i sipati u pleh preko prvog fila.
Ostaviti malo da odstoji pa seći.
Istopiti 300 g šećera i 200 ml vode, pa dodati 125 g margarina, 1/2 kilograma keksa i 100 g mlevenog kikirikija. 
Kada se malo prohladi, rastanjiti u malo dublji pleh.
Sve sastojke za premaz istopiti, lepo sjediniti i sipati u pleh preko prvog fila.
Ostaviti malo da odstoji pa seći.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.