0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
300 g keksa
100 g C kokosa
100 g bele čokolade
3 kašike ulja
Šećer i vodu stavite u šerpicu i kada provri kuvajte još tri do četiri minuta. 
Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim dodajte mleveni keks i C kokos i sve dobro izmešajte. 
Smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne. 
Od polovine ove smeše možete napraviti kuglice i uvaljati ih u keks, naprimer. 
Otopite na pari čokoladu sa uljem i prelijte bajaderu, pa kad se stegne isecite na štanglice. 
Bajaderu možete preliti i belim fondanom napravljenim od C prah šećera i malo vode.
Šećer i vodu stavite u šerpicu i kada provri kuvajte još tri do četiri minuta. 
Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim dodajte mleveni keks i C kokos i sve dobro izmešajte. 
Smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne. 
Od polovine ove smeše možete napraviti kuglice i uvaljati ih u keks, naprimer. 
Otopite na pari čokoladu sa uljem i prelijte bajaderu, pa kad se stegne isecite na štanglice. 
Bajaderu možete preliti i belim fondanom napravljenim od C prah šećera i malo vode.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.