0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
300 g mlevenog keksa
150 g margarina
20-30 ml mleka ili soka
200 ml slatke pavlake
180 ml krem sira
200 g C šećera u prahu
1 kesica C želatina
250 g crvenog voća
1 kesica C vanilinog šećera
Rastopiti margarin i dodati u mleveni keks, naizmenično sa mlekom/sokom. Smesa treba da bude glatka i meka. 
Sipati u kalup prečnika 26 cm, rasporediti i staviti u frižider. 
Slatku pavlaku umutiti dok ne postane sasvim čvrsta. 
U posebnoj posudi pomešati krem sir i C šećer u prahu pa mutiti dok ne postane glatko. 
Sjediniti sa slatkom pavlakom i premazati preko kore od keksa. 
Kesicu C želatina pripremiti po uputstvu i pomešati sa voćem i vanil šećerom. 
Kada se prohladi sipati preko kolača. 
Ostaviti u frižideru dva sata pre služenja.
Rastopiti margarin i dodati u mleveni keks, naizmenično sa mlekom/sokom. Smesa treba da bude glatka i meka. 
Sipati u kalup prečnika 26 cm, rasporediti i staviti u frižider. 
Slatku pavlaku umutiti dok ne postane sasvim čvrsta. 
U posebnoj posudi pomešati krem sir i C šećer u prahu pa mutiti dok ne postane glatko. 
Sjediniti sa slatkom pavlakom i premazati preko kore od keksa. 
Kesicu C želatina pripremiti po uputstvu i pomešati sa voćem i vanil šećerom. 
Kada se prohladi sipati preko kolača. 
Ostaviti u frižideru dva sata pre služenja.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.