0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
8
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
8
1 kesica C Eskimko sa ukusom stracciatella
200 ml Mleko
5 kašika Kisela pavlaka
15 komad Bebi piskota
100 ml Skuvane kafe
1 kašika Rum aroma
Tiramisu i eskimko se udruzili u jedan odlican ledeni desert.
Umutiti eskimko sladoled sa mlekom. Kad se lepo umuti dodati kiselu pavlaku.
Skuvati kafu i dodati aromu ruma. Kalup obloziti folijom. Piskote umakati u smesu sa kafom i slagati jedan red. Premazati sa pola kolicine kreme. Ponoviti red sa piskotama i na kraju naneti ostali deo krema.
Ostaviti desert u zamrzivac par sati. Desert izvrnuti na tacnu i posuti kakaom.
Tiramisu i eskimko se udruzili u jedan odlican ledeni desert.
Umutiti eskimko sladoled sa mlekom. Kad se lepo umuti dodati kiselu pavlaku.
Skuvati kafu i dodati aromu ruma. Kalup obloziti folijom. Piskote umakati u smesu sa kafom i slagati jedan red. Premazati sa pola kolicine kreme. Ponoviti red sa piskotama i na kraju naneti ostali deo krema.
Ostaviti desert u zamrzivac par sati. Desert izvrnuti na tacnu i posuti kakaom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.