0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
24
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
24
200 g Mleveni keks
4 kašika Kisela pavlaka
Par kašika Mleko
200 ml Mleko
1 kesica C Eskimko sa ukusom vanilina
200 ml Slatka pavlaka
100 g Boni top bonbona
Svi vole sladoled i boni top bonbone. Zasto ih onda ne bi spojili u jedan odlican hladni eskimko desert.
Samleti keks, dodati secer u prahu i kiselu pavlaku. Mleko se dodaje toliko da smesa ne bude ni meka ali ni previse gusta.
Umutiti slatku pavlaku. Posebno umutiti eskimko sladoled sa mlekom. Potom dve smese sjediniti.
Spremiti papire za mafine. U svaki staviti po kasiku smese od keksa. Lepo poravnati. Na kesks sipati smesu za sladoled i u svaku ubaciti boni top bonbone. Tako raditi dok se sastojci ne utrose.
Svi vole sladoled i boni top bonbone. Zasto ih onda ne bi spojili u jedan odlican hladni eskimko desert.
Samleti keks, dodati secer u prahu i kiselu pavlaku. Mleko se dodaje toliko da smesa ne bude ni meka ali ni previse gusta.
Umutiti slatku pavlaku. Posebno umutiti eskimko sladoled sa mlekom. Potom dve smese sjediniti.
Spremiti papire za mafine. U svaki staviti po kasiku smese od keksa. Lepo poravnati. Na kesks sipati smesu za sladoled i u svaku ubaciti boni top bonbone. Tako raditi dok se sastojci ne utrose.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.