0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
5
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
5
4 komad jaja
4 kašika šećer
2 kašika brašna
2 kašika ulja
20 ml mleka
4 kašika ekstrata ruma
4 komad jaja
200 g šećera
100 g čokolade za kuvanje
250 g putera
250 g kesten pirea
3 kašika ekstrata ruma
Za ljubitelje kokosa odličan izbor
Fil:
Sjediniti jaja i šećer pa kuvati na pari neprekidno mešajući dok se čećer ne rastopi.Uohlđaenu smesu dodati omekšali puter i umutiti mikserom.Na kraju dodati kesten pire i ekstrat ruma, pa miksati dok se ne dobije glatka smesa.Na kraju koru premazati filom od kestena.Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i premazati preko kore .Ukrasiti rendanom čokoladom.
Za ljubitelje kokosa odličan izbor
Fil:
Sjediniti jaja i šećer pa kuvati na pari neprekidno mešajući dok se čećer ne rastopi.Uohlđaenu smesu dodati omekšali puter i umutiti mikserom.Na kraju dodati kesten pire i ekstrat ruma, pa miksati dok se ne dobije glatka smesa.Na kraju koru premazati filom od kestena.Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i premazati preko kore .Ukrasiti rendanom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.