0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Srednje
4
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
4
5 komad lista oblande
7 komad jaja
7 kašika šećer
2 kesica c vanil šećer
150 g čokolade
250 g margarina
80 g šećera u prahu
80 g čokolade za kuvanje
2 kašika ulje
30 g bele čokolade za ukrašavanje
UKUSAN KOLAĆ, PROBAJTE I UVERITE SE
Glazura:
Rastopiti sa malo ulja, i premazati oblandu. Kad se čokolada stegne rastopiti belu čokoladu i prošarati oblandu.
Najbolje je kad koristite margarin da koristite pola putera koji je ukusniji ali opusta fila i pola margarina koji bolje steže fil.
UKUSAN KOLAĆ, PROBAJTE I UVERITE SE
Glazura:
Rastopiti sa malo ulja, i premazati oblandu. Kad se čokolada stegne rastopiti belu čokoladu i prošarati oblandu.
Najbolje je kad koristite margarin da koristite pola putera koji je ukusniji ali opusta fila i pola margarina koji bolje steže fil.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.