C Slatka tradicija

Sastojci
10 kg očišćenog zrelog paradajza
10 ravnih kašičica soli
1 kesica C vinobrana
1 veza lista celera
1 veza peršunovog lišća

Naši proizvodi
Vinobran

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Mleveni paradajz

Savršen, kao salata ide uz svako kuvano jelo.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Paradajz isecite na veće komade i sameljite na mašini za meso na najkrupnije sito.

Samleven paradajz sipati u vecu šerpu i dodati 10 ravnih kašičica soli, 1 vezu seckanog celerovog lišća,1 veza seckanog peršunovog lišća i 1 kesicu C vinobrana od 5 g.

Sve dobro izmešati i ostaviti 24 časa da stoji pri tome povremeno izmešate paradajz. Sipati u flaše.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za ovaj recept potrebno je 11 kg paradajza da bi dobili 10 kg očišćenog paradajza.