0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Zahteva određeno umeće
                            
15
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
15
12 jaja
12 kašika šećera
3 kašike brašna
200 g samlevenih oraha
5 jaja
10 kašika šećera
125 g čokolade
250 g margarina
C vanilin šećer
200 g šećera
150 g seckanih oraha
200 g rendane čokolade
Pripremite najpre grilijaš za kore. 
Rastopite na tihoj vatri šećer kao karamel i dodajte samlevene orahe. 
Izručite na nauljeni tanjir i, kad se ohladi, sameljite.  
Za svaku koru umutite penasto četiri belanceta, dodajte četiri kašike šećera, četiri žumanceta, kašiku brašna, 120 g samlevenog grilijaša. Ispecite tri kore.
Za fil mutite na pari pet celih jaja sa šećerom i vanilin šećerom, a na kraju dodajte čokoladu. 
U ohlađen fil umešajte umućeni margarin. 
Nafilujte tortu i pospite rendanom čokoladom.
Pripremite najpre grilijaš za kore. 
Rastopite na tihoj vatri šećer kao karamel i dodajte samlevene orahe. 
Izručite na nauljeni tanjir i, kad se ohladi, sameljite.  
Za svaku koru umutite penasto četiri belanceta, dodajte četiri kašike šećera, četiri žumanceta, kašiku brašna, 120 g samlevenog grilijaša. Ispecite tri kore.
Za fil mutite na pari pet celih jaja sa šećerom i vanilin šećerom, a na kraju dodajte čokoladu. 
U ohlađen fil umešajte umućeni margarin. 
Nafilujte tortu i pospite rendanom čokoladom.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.