C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
300 g mlevenog keksa
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
100 ml soka od jagode
Za fil:
2 C pudinga od vanile
1/2 l mleka
6 kašika šećera
300 g jagoda
2 kesice C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tijana

Voćna torta sa jagodama

Brza voćna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Margarin umutiti sa šećerom, pa dodati mleven keks i sok od jagode.

Umesiti i u kalupu formirati koru.

Preko poređati iseckane jagode.

C Puding skuvati u 1/2 l mleka i 6 kašika šećera i preliti preko jagoda.

Ostaviti u frižideru da se ohladi.

Kada se ohladi pripremiti C šlag i ukrasiti tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata