C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
2 kašike mlake vode
2 kašike ulja
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
(ispeći 2 kore na ovaj način)
Fil I:
1 l mleka
12 kašika šećera
4 C pudinga od jagode
1 margarin
Fil II:
500 ml slatke pavlake
300 g mlevenog keksa
300 g voća
C šlag krem

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćna torta

Torta koju vole i stari i mladi.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 16 parčića
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prvu koru premazati C pudingom.

Na puding ređati voće.

Preko voća fil od mlevenog keksa.

Pa opet kora, puding, voće, fil od mlevenog keksa.

Odozgo 2 kesice umućenog C šlag krema.

Dekorisati voćem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Slatku pavlaku blago umutiti, tek da počne da se formira šlag jer će u suprotnom biti gust fil kada se doda mleveni keks. Tortu ohladiti.