C Slatka tradicija

Sastojci
4 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
2 l mleka
kompot od breskve u konzervi
500 g C šlag krema belog
10 kašika šećera
3 svetle kore za torte
3,5 čaše kisele vode
Dr. Oetker Mix srca dekoracija

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćna torta

Lagana voćna torta

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otvoriti konzervu sa kompotom od breskvi i iseckati breskve na komadiće.

Koricu natopiti kompotom od breskvi (ne natapati koricu previše).

Skuvati 4 C pudinga sa ukusom slatke pavlake u 2 l mleka sa 10 kašika sitnog šećera (možete staviti i 15 kašika sitnog šećera ako želite slađi puding).

Preko korice preliti C puding sa ukusom slatke pavlake, preko C pudinga sa ukusom slatke pavlake posuti iseckane komadiće breskvi, preko toga ponovo staviti koricu i natopiti je kompotom od breskvi.

Zatim preliti C pudingom sa ukusom slatke pavlake i posuti preko iseckanim komadićima breskvi, odozgo ponovo staviti koricu i natopiti kompotom od breskvi i preliti C pudingom sa ukusom slatke pavlake i odozgo ukrasiti belim C šlag kremom, a preko toga odozgo ponovo ukrasiti sa Dr. Oetker mix srcima.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada se beli C šlag krem pripremi sa kiselom vodom bude čvršći!