C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
100 g mlevenog keksa
100 ml soka od narandže
100 g margarina
Fil:
2 C Eskimko sladoleda
300 ml hladnog mleka
voće po želji:
maline, višnje, kupine, kajsije

Naši proizvodi
Eskimko čokolada Eskimko sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anka

Voćna torta

Lagana, kremasta torta, uvek uspeva.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks sa sokom i otopljenim margarinom izmešati, poređati na dno tepsije. Ostaviti u frižider.

Dotle umutiti mikserom sladoled sa mlekom.

Ređati na koru prvo voće, potom sladoled, voće pa sladoled.

Poslednji sloj je sladoled, dekorišemo voćem, čokoladom.

Ostaviti u frižider da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti do sutra u frižideru.