C Slatka tradicija

Sastojci
2 veća pakovanja piškota
6 kiselih pavlaka
20 kašika C šećera u prahu
4 C vanilin šećera
voće po želji (sezonsko ili konzervirano, npr. ananas)
C šlag
kisela voda
mleko

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćna torta

Lagana torta, topi se u ustima, osvežavajuća, ne peče se.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U tacnu poređati jedan sloj piškota umočenih u mleko.

Zatim preko ide fil (3 pavlake,10 kašika C šećera u prahu i 2 C vanilin šećera).

Preko fila staviti voće, preko voća opet poređati sloj piškota, pa fil, pa voće.

Staviti malo kisele vode u C šlag i time filovati tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ovu tortu možete praviti i sa 4 manja pakovanja piškota, po želji. Uglavnom, vrlo je ukusna i brzo se pojede. Što se broja porcija tiče, njih može biti manje ili više, u zavisnosti od veličine parčeta.