C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
150 ml mleka
80 g margarina
300 g crvenog voća
3 C Vanilin šećera
20 g C Čvrstina
2 C Pudinga sa ukusom vanilina
600 ml mleka
100 g šećera
100 g margarina
250 ml mleka
100 g C Šlaga Classic
Dodatno:
suvo crveno voće za ukrašavanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Čvrstin Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač food blog Miss Tatjana

Voćna torta

Preukusna poslastica koja se priprema bez pečenja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sjediniti keks, mleko i otopljeni margarin, te utapkati smesu u kalup prečnika 20 cm.

Od 600 ml mleka odvojiti malo i u to umešati šećer i puding, a preostalo mleko zagrejati do vrenja.

Ukuvati dobijenu smesu u mleko, pa mešati 2-3 minuta.

Dodati margarin i mešati dok se ne otopi. Preliti fil preko keksa.

Voće i vanilin šećer staviti na srednju vatru i mešati dok se ne otopi.

Potom usitniti voće, pa dodati čvrstin. Mešati dok se ne zgusne, pa skloniti sa vatre i preliti preko žutog fila.

Umutiti šlag i mleko i premazati tortu. Ukrasiti je sušenim crvenim voćem.

Komentari potrošača:

22.12.2023
👏👏

03.12.2023
Jednostavno i sve dostupno .

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata