C Slatka tradicija

Sastojci
4 kutije piškota
2 l mleka
4 C pudinga od vanile
4 C pudinga od jagode
4 banane
sveže jagode
250 ml slatke pavlake
1 konzerva ananasa
C šlag za premazivanje
5 kašika C šećera u prahu

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom jagode Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gordana

Voćna piškota torta

Laka torta za spremanje bez pečenja.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20-26
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1 l mleka skuvati C puding od vanile sa 6 kašika šećera.

Isto ponovite sa C pudingom od jagode.

Slatku pavlaku umutiti sa C šećerom u prahu.

Na tacnu naređati red piškota prethodno namočenih u sok od ananasa, pa zatim premazati pudingom od vanile i naređati banane.

Ponovo naređati red piškota, premazati umućenom slatkom pavlakom i odozgo staviti ananas.

Zatim naređati piškote i premazati pudingom od jagode, pa odozgo dodati sveže jagode.

Prekriti piškotama i premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U oba pudinga se može dodati po 125 g prethodno umućenog margarina, da se bolje stegne fil. Poželjno je tortu napraviti dan ranije.