Početna > Recepti > Recepti za torte > Višnja torta
Sastojci
400 g višanja
150 g C šećera u prahu
200 g čokolade za kuvanje
200 g maslaca
300 g mlevenog keksa
200 ml vina sangrije
58 g C Šlag krem vanila
75 g C Šlag krem beli
200 g čokolade
4 kašike ulja
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Umutiti šećer i maslac, dodati sangriju, višnje, keks, i lomljenu čokoladu, sve dobro sjediniti i izručiti na tacnu.
Oblikovati tortu po ukusu. Za to vreme istopiti čokoladu sa uljem i izručiti na pek papir da se stegne.
Kada se stegne izlomiti je tako da bude nepravilnog oblika.
Umititi zajedno C šlag beli i od vanile.
Sa strane tortu obložiti lomljenom čokoladom, a odozgo C šlagom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs