C Slatka tradicija

Sastojci
400 g višanja
150 g C šećera u prahu
200 g čokolade za kuvanje
200 g maslaca
300 g mlevenog keksa
200 ml vina sangrije
58 g C Šlag krem vanila
75 g C Šlag krem beli
200 g čokolade
4 kašike ulja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom vanile Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Višnja torta

Retro, prste da poližeš.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti šećer i maslac, dodati sangriju, višnje, keks, i lomljenu čokoladu, sve dobro sjediniti i izručiti na tacnu.

Oblikovati tortu po ukusu. Za to vreme istopiti čokoladu sa uljem i izručiti na pek papir da se stegne.

Kada se stegne izlomiti je tako da bude nepravilnog oblika.

Umititi zajedno C šlag beli i od vanile.

Sa strane tortu obložiti lomljenom čokoladom, a odozgo C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata