C Slatka tradicija

Sastojci
600 g keksa
400 g C krem šlaga
400 ml kisele vode
200 g C šećera u prahu
250 g margarina
1 l mleka
9 kašika šećera
4 kesice C pudinga od karamele

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Puding karamel

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sa keksom

Topi se ustima.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1 l mleka i 9 kašika šećera skuvati C puding.

Kada se prohladi dodati umućen margarin sa C šećerom u prahu i sjediniti.

Dok se puding hladi mešati da se ne stvori kora. Umutiti mikserom.

Umutiti C šlag sa kiselom.

Ređati keks, puding, slag, dokle god ima smese.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata