C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
12 kašika šećera
4 C pudinga sa ukusom jagode ili maline
400 g mlevene plazme
300 g jagoda
300 g višanja
500 g margarina
200 g C Šećera u prahu
4 kesice C Šlaga classic
Pakovanje piškota ili plazme (cele)

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Puding sa ukusom maline Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sa jagodama i višnjama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l mleka sa šećerom, klasično zakuvati puding. Dok se hladi, povremeno ga mešati da se ne uhvati korica.

U ohlađen puding postepeno dodavati margarin, koji je prethodno umućen sa C Šećerom u prahu. Dobro sjediniti mikserom.

Fil podeliti na 2 dela. U 1. deo dodati mlevenu plazmu, a u 2. deo voće.

Na tacnu poređati piškote natopljene mlekom, na njih naneti fil sa plazmom, odozgo voćni fil, celu tortu premazati C Šlag classicom!

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata