C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje tamnih kora za tortu
200 ml čokoladnog mleka
200 g mlevenog keksa
300 g jagoda
1 C šlag krem vanila
500 g C šlaga
500 ml mleka
200 ml kisele vode
100 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom vanile Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tamara

Torta sa jagodama

Kremasto voćna fantazija.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kore potopite čokoladnim mlekom da malo omekšaju, redosled kora posuta čokoladnim mlekom, zatim C šlag krem vanila umutiti sa 200ml mleka i dodati mleveni keks.

To premazati preko prve kore, pa dodati drugu koru i ponoviti postupak posipanja čokoladnim mlekom.

Zatim umutiti C šlag sa mlekom i kiselom vodom dok se ne dobije jaka masa, podeliti na 2 dela.

Jedan deo premazati preko druge kore i iseckati jagode preko njega. pa dodati 3 koru i posuti čokoladnim mlekom.

Na treću koru dodati ostatak šlaga i narednati čokoladu za kuvanje preko.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Čokoladno mleko ugrejati da bude mlako.